avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Tatăl meu ne-a vândut o garsoniera pe care am ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Tatăl meu ne-a vândut o garsoniera pe care am cumpărat o tot ...

Tatăl meu ne-a vândut o garsoniera pe care am cumpărat o tot cu banii dați de el...eram căsătorită și în act scrie" vândută ginerelui meu,căsătorit cu ..."..am divorțat,nu am făcut partajul..fostul soț are drept tot la jumătate!?
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 19:01, 1 Iulie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, daca mama mea a decedat, dar mama mai are o fiica ... Aya01 Aya01 Buna ziua, Daca mama mea a decedat, dar mama mai are o fiica din casatoria anterioara (sora mea vitrega, eu fiind fratele ei) si vorbim de doua ... (vezi toată discuția)
Probleme cu parintzi ptr casa .... putin ajutor pls... swann_cta swann_cta Am o mare neintelegere cu mama mea si anume... ea are o casa in jud botosani si una in jud constanta,ambele care sunt pe numele ei ,ea fiind in varsta de 62 de ... (vezi toată discuția)
Partaj bunuri comune - apartament ipotecat mishumishu1 mishumishu1 In urma unui divort, datorita comportamentului neadecvat al sotiei , copiii mi-au fost incredintati spre crestere si educare mie tatalui. Dupa 4 ani fosta ... (vezi toată discuția)