avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 882 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Racordare curent fără acordul meu ?!
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Racordare curent fără acordul meu ?!

Buna ziua .Va deranjez cu o speța !

Dețin un teren de 1000 mp,la o distanță de 200m de rețeaua de curent și de strada principala ,deoarece am avut nevoie de curent anul trecut am cheltuit 20000 RON pentru ca cei de la EON sa ma conecteze la rețeaua de curent (4 stâlpi ,200 m de cablu ,proiect etc.)
Problema e ca Vecinul de lângă mine vrea sa se racordeze si el la curent (nu am nimic împotriva) dar nu vrea sa participe si el cu mine la cheltuieli !
Întrebarea este : Se poate racorda la rețea (mai exact sa își tragă fir pe stâlpi pe care eu i am plătit si bineînțeles acuma sunt in proprietatea EON )fără acordul meu ?!

Va mulțumesc pentru eventualele răspunsuri !
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 01:36, 6 Iulie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este o problema intre el si EON.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme vecin - prelungirea retelei electrice, eon iasi andreipotorac andreipotorac Salut! Este primul meu post in acest forum, si ma bucur foarte mult pentru ceea ce faceti! Problema mea pe scurt este urmatoarea. In Iasi, Bucium, se ... (vezi toată discuția)
Bransare teren la utilitati ContSters94154 ContSters94154 este o gospodarie in vecinatatea terenului meu care are tras curent - este vorba de un bransament privat (adica omul la vremea respectiva a platit si stalpii ... (vezi toată discuția)
Trasnet cu daune. din vina cui? ContSters220737 ContSters220737 Buna seara.Duminica 7 iulie dupa masa,in timpul unei furtuni sa produs o descarcare electrica(trasnet) in reteaua stradala de joasa tensiune,propagandu-se pe ... (vezi toată discuția)