avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua As vrea sa stiu daca exista un temei legal ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua As vrea sa stiu daca exista un temei legal pentru a ...

Buna ziua
As vrea sa stiu daca exista un temei legal pentru a obtinea o a 2-a intrare intr-o curte ,in partea din spate a curtii, in afara celei deja existente ,si care este pe o alta strada.Acolo am un garaj auto in care as putea intra mai usor, din cealalta strada.Curtea se afla situata intre cele 2 strazi.
Multumesc.
.

Alte discuții în legătură

Parcare in dreptul unui teren proprietate privata dianaozdal dianaozdal Am urmatoarea problema: ne-am mutat de curand intr-un complex rezidential din Voluntari si avem probleme cu un vecin care insista sa-si parcheze masina in ... (vezi toată discuția)
Legi privind parcarile subterane incluzand calea de acces din bloc izabella007 izabella007 Buza seara, As vrea sa va rog daca ma puteti lamuri in anumite probleme legate de problemele dintre coproprietari. Noi stam intr-un bloc nou construit, iar ... (vezi toată discuția)
Parcele pe colt- stabilirea parti posterioare si partilor laterale fata de aliniament pilion pilion Detin o parcela pe colt cu doua aliniamente la doua strazi. As dori sa stiu celelalte doua laturi cum sunt considerate(lateriale, posteriare). (vezi toată discuția)