avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 415 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua ,am avut un accident , am fost lovit intr-o ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua ,am avut un accident , am fost lovit intr-o curba de ...

Buna ziua ,am avut un accident , am fost lovit intr-o curba de un sofer beat si fara asigurare, am fost 5 victime ,eu mama si cumnatul meu am fost cu 45-50 de zile de ingrijiri medicale , ideea este ca am gasit un avocat ,a m semnat cu el ..si nu mi se pare ca este foarte bun, adica , este foarte negativist,si nu ne ajuta sa facem rost de tot ce ne trebuie pentru a castiga cat trebuie in instanta , a devenit asa..pesimist de cand am schimbat mai multe clauze in contract care erau doar in beneficiul lui , intrebarea mea este la ce sume ne putem astepta ca si daune morale ,materiale legata de situatia asta ? si , alta intrebare, daca nu suntem fericiti cu avocatul putem renunta la el tinand cont de faptul ca in contractul semnat cu el ( actul aditional la contract ) scrie ca nu avem voie sa renuntam la contract , daca o facem el oricum va castiga 15 la suta din suma castigata in instanta
Cel mai recent răspuns: SM LEGAL CONSSULT , Consultant de business 11:31, 2 Iulie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti renunta la avocat daca apreciati ca prestatiile sale profesionale va nemultumesc si nu va asigura o reprezentare corespunzatoare cerintelor dv. Formulati o notificare pe care o transmiteti prin recomandata cu confirmare de perimire inclusiv prin fax se poate, prin care il informati cu privire la incetarea contractului de asistenta juridica incepand de la o data stabilita de dv, solicitand totodata ca de la acea data ii sunt retrase orice fel de demersuri inclusiv dreptul de a consulta cauzele in care a fost angajat. 1 exemplar al acelei notificari il transmiteti instantei sau parchetului unde se afla dosarul in cauza putand solicita fiind o cauza penala probabil, sa vi se desemneze 1 avocat din oficiu avand acest drept in mod gratuit ori puteti semna cu un alt avocat agreat de dumneavoastra.

S-a mai discutat despre aceasta problema pe forum. Puteti consulta discutia in link-ul urmator
www.avocatnet.ro/forum/discu...
sau
www.avocatnet.ro/forum/discu...
Ultima modificare: Sâmbătă, 2 Iulie 2022
SM LEGAL CONSSULT , Consultant de business

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am gasit in parbriz un biletel de instiintare ca auto b-99-... ... Silvia777 Silvia777 Am gasit in parbriz un biletel de instiintare ca auto B-99-... a fost parcat parcat ilegal. Am parcat cam 30 de min pe loc pt persoane cu handicap. Mi se ... (vezi toată discuția)
Vătămare corporală din culpa Arminmaleki Arminmaleki Buna ziua In 20 decembrie când am luat brusc volanul pe dreapta după depășire, din cauza ghetă sa alunecat mașină și am intrat la mașină care venea ... (vezi toată discuția)
Demisie fortata de angajator ovy2006 ovy2006 Salut, Patronul firmei la care lucrez a decis sa concedieze lume, motivul invocat e restructurare, se extinde firma, bugete restranse, dar cand am fost chemat ... (vezi toată discuția)