avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am gasit in parbriz un biletel de instiintare ca auto ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am gasit in parbriz un biletel de instiintare ca auto B-99-... ...

Am gasit in parbriz un biletel de instiintare ca auto B-99-... a fost parcat parcat ilegal.
Am parcat cam 30 de min pe loc pt persoane cu handicap. Mi se spune ca auto a fost fotografiat. A fost semnat doar cu nr insignei agentului de la Politia locala , fara stampila. Cat este de legal acest anunt? Ce sanse as avea sa evit amenda ?
Cel mai recent răspuns: Emilika40 , utilizator 06:26, 2 August 2022
~ Conținut șters la cerere ~
stampilele nu mai sunt obligatorii demult
2 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
E=mc² a scris:

Atâta timp cât contravenția a fost surprinsă nu mai puteți face nimic. Vi se va comunica procesul verbal de constatare și sancționare a contravenției prin poștă.

Mă îndoiesc că vor trimite, nu poate fi amendat pentru parcare ilegală proprietarul unei mașinii fotografiate. Trebuie identificat șoferul pentru întocmirea PV-ului, deci proprietarul să spună cine a condus - el sau altcineva, dar cei de la Poliția locală nu au competența să-i ceară asta. Nu cred că îi vor trimite un PV care nu rezistă în instanță.
Sunt multe discuții asemănătoare pe forum.
www.avocatnet.ro/forum/discu...
www.avocatnet.ro/forum/discu...
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda politia locala Ddan01 Ddan01 Buna ziua, Am inteles ca, conform deciziei ICCJ 11/2017, Politia Locala nu mai are dreptul de a da amenzi pentru parcare neregulamentara, in cazul in care ... (vezi toată discuția)
Amendă pentru parcare pe trotuar deși eu nu am permis, iar mașina o conducea fiul meu. pot face contestație? Ciprian19851985 Ciprian19851985 Am luat amenda pt parcare in fata unui bloc, pe trotuar. Amenda a venit prin posta si eu nu am permis. Fiul meu conduce masina si a parcat. Pot face ... (vezi toată discuția)
Am primit o somatie de a merge la sediul poliției locale pt ... Maryus1986 Maryus1986 Am primit o somatie de a merge la sediul poliției locale pt o parcare neparlamentara. Dacă merg, imi vor face pv pe baza datelor înregistrate si automat ... (vezi toată discuția)