avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1026 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua! Urmează să mă căsătoresc cu o ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua! Urmează să mă căsătoresc cu o persoană care ...

Bună ziua!
Urmează să mă căsătoresc cu o persoană care are copii dintr-o căsătorie anterioară, cărora le plătește pensie alimentară. Oare după căsătorie voi avea obligația de a le plăti și eu pensie alimentară copiilor lui? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 10:07, 3 Iulie 2022
~ Conținut șters la cerere ~
Nu aveti cum sa platiti caci legal nu este obligatia dvs. Doar sa fiti constienta de obligatiile financiare in acest sens ale sotului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara lili5 lili5 sotul meu, cu care sunt in divort si cu care am un fiu de 11 luni are o fiica dintr-o casnicie anterioara. nu ii plateste pensie alimentara de 10 ani, fiica ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara / intretinere copil Azuru Azuru Buna ziua! Anticipat va rog s-mi raspunde-ti la acest subiect: - Am un copil in varsta de 11 ani caruia ii dau pensia alimentara lunar. Sunt recasatorit de ... (vezi toată discuția)
Informatii despre recalcularea pensiei alimentare carole carole Buna ziua, As dori sa stiu daca se poate recalcula pensia alimentara, respectiv diminuirea ei, pe care sotul meu (suntem casatoriti legal) de un an de ... (vezi toată discuția)