avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1161 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, stau intr- o curte comuna cu mai multi ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, stau intr- o curte comuna cu mai multi familii. As ...

Buna ziua, stau intr- o curte comuna cu mai multi familii. As dori sa intreb daca vecinii sau unul din vecini poate sa tina caine in curte, fara aprobarea veciniilor? Ce ma deranjeaza pe mine ca cum las un pic usa mea deschisa pentru aerisire, cum intra cainea la mine! Celalalt lucru este ca desi vecinii nu au curte proprie, tot timpul stau gramada in fata apartammentului lor, desi curtea este comuna.
Cel mai recent răspuns: irina.pricop , utilizator 09:37, 4 Iulie 2022
Din pacate, asta e traiul "la comun". E curtea tuturor, fiecare o foloseste dupa cum are nevoie. Faptul ca stau in fata usii nu poate constitui un "deranj", chiar daca pe dvs. va deranjeaza, in realitate. Cat priveste cainele, eu m-as bucura ca intra la mine fiindca inseamna ca m-a "mirosit" ca-s om bun. Lasand gluma la o parte, mai mult decat sa le spuneti ceva si sa va puneti o plasa la usa ca sa aerisiti fara sa intre patrupedul, nu aveti ce face.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde se poate face reclamatie? miros mancare locatari. KiralyOtto KiralyOtto Buna, As avea nevoie de un sfat. In blocul in care locuiesc am 4-5 vecini care pe timpul zilei permanent lasa usa deschisa de la apartament pentru a aerisii ... (vezi toată discuția)
Este interzis total sa inchizi holul? julie22 julie22 Locuiesc la etajul 3, palierul meu este impartit pe doua parti, despartite prin doua holuri. Intre cele doua paliere este baia la comun. Eu locuiesc la ... (vezi toată discuția)
Vecini care uzeaza de curtea comuna ca si cand e proprie Anda Mateiu Anda Mateiu Buna ziua, v-as ramane recunoascatoare daca m-ati lamuri intr-o problema. Locuiesc intr-o curte comuna, cu locuinte tip stup, foste ILL cumparate in present ... (vezi toată discuția)