avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1076 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună seara, va rog sa ma ajutați cu o îndrumare sau ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună seara, va rog sa ma ajutați cu o îndrumare sau sfat, ...

Bună seara, va rog sa ma ajutați cu o îndrumare sau sfat, dacă se poate. Soțul meu este cetățean non-european, de curând vrea sa depună dosarul pt cetățenie, problema este una dintre cerințe, referitor la extras Carte Funciara a proprietății unde locuim (după moștenire este al tatălui și unchiului meu, act de moștenire din 1997) unde nu s-a făcut succesiunea deci nu exista aceasta Carte Funciara. Bineînțeles ca tatăl meu va face contract de comodat încheiat la notar dar cum pot obține un număr cadastral sau o dovadă că locuință este a tatălui meu, fără sa fiu nevoita sa plătesc un topologist sa îmi facă cadastrul la casa. Sper ca m- am exprimat corect și se înțelege problema. Va rog un răspuns, mulțumesc anticipat!
Ultima modificare: Sâmbătă, 2 Iulie 2022
Petra2018, utilizator
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 23:54, 2 Iulie 2022
Nu puteți. Extrasul de Carte Funciara se eliberează pentru imobilele intabulate.
Iar intabularea se face și pe baza documentației cadastrale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare vanzarii unui teren frincucristina frincucristina am un teren mostenire de la tatal meu, si nu am toate actele si nici nu stiu exact ce mi-ar mai trebui. nu sunt in relatii bune cu unchii. conform tribunalului ... (vezi toată discuția)
Modificare titlu de proprietate alin-dacul alin-dacul Am un certificat de mostenitor din 1985 in care apar 3 persoane,un plan cadastral realizat in 2004 si un titlu de proprietate tot din 2004(titlul a fost ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, am și eu o situație mai delicata.mi s-a eliberat ... Cameliadiac Cameliadiac Bună ziua, Am și eu o situație mai delicata.Mi s-a eliberat de către primărie un certificat de punere in posesie pe numele tatălui decedat în loc de ... (vezi toată discuția)