avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1062 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua , am si eu o problema mai delicata anul ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua , am si eu o problema mai delicata anul acesta am avut ...

Buna ziua , am si eu o problema mai delicata anul acesta am avut un accident dar fara victime totul a fost ok dar am fost prins cu o cantitate mai mare de droguri in sange iar politia mi a oprit permisul din data de 13 februarie si pana acum permisul este la ei . Stie cineva daca am dreptul sa conduc in Romania fara permis sau cum ar trebuii sa fac sa cer permisul inapoi in tara ?
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 22:42, 15 Iulie 2022
Aveți suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice până la soluționarea dosarului. După soluționare sunt 2 posibilități: clasarea dosarului (sanse foarte slabe) sau trimiterea dosarului în instanță. În cazul unei hotărâri definitive de condamnare permisul de conducere se anulează.
ing. Ioan Ciobanu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot scapa fara dosar penal? Alex. Alex Alex. Alex Buna ziua, la etilotest am avut 0.43, la prima proba am avut 0.75 si respectiv 0.86 la a doua, as putea scapa fara dosar penal deoarece probele de sange ... (vezi toată discuția)
Cum voi fii sancționat? Destroy Destroy Cum voi fii sancționat ca am fugit de la locul accidentului, eu având permisul suspendat pe 30 zile P.S nu au fost victime, tamponare ușoară (vezi toată discuția)