avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 756 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Am primit hotararea( \"solutie\" e denumita pe siteul ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Am primit hotararea( "solutie" e denumita pe siteul curtii de ...

Am primit hotararea( "solutie" e denumita pe siteul curtii de apel) doar pe scurt intr-un proces civil si sunt interesat la cat timp dupa pronuntarea hotararii pe scurt pe siteul curti de apel ar trebui sa primesc motivarea? In hotararea pe scurt scrie: " Cu drept de apel în termen de 30 zile de la comunicare, cererea de apel urmând a fi depusă la Tribunalul *******. Pusă la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei la data de 17 iunie 2022." Deci cat timp am sa formez cerere pentru apel? Se considera de la 17 iunie sau de la data la care primesc motivarea? Cand acessez sectiunea cu parola unde pot vedea toate documentele apare hotarare in 17 iunie deci in aceasi data insa cand apas pe ea apare doar un mesaj: "Documentul nu poate fi inca accesat" .

Atasez si screenshot cu modul in care apare pe curtea de apel si pe portal just:
[ link extern ]
Cel mai recent răspuns: Alexandru8543 , utilizator 09:56, 9 Iulie 2022
Termenul curge dupa comunicarea hotararii.
Buna ziua sa inteleg de la data de 17 in acest caz? Nu dupa ce primesc motivarea deciziei? Pentru ca pe curtea de apel apare hotarare in 17 dar documentul nu se deschide.....
Ultima modificare: Duminică, 3 Iulie 2022
Alexandru8543, utilizator
Termenul curge de la comunicarea hotaratii la domiciliul dvs nu de la momentul.aparitiei solutiei pe site.

Alexandru8543 a scris:

Buna ziua sa inteleg de la data de 17 in acest caz? Nu dupa ce primesc motivarea deciziei? Pentru ca pe curtea de apel apare hotarare in 17 dar documentul nu se deschide.....

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
O sa primiti hotararea acasa, data e pe plic, de la data aia socotiti, nepunand data primirii si nici ultima zi a termenului, iar daca ultima zi pica in zi nelucratoare, mai castigati o zi.
Oricum, nu așteptați pana in ultima clipa.
Ultima modificare: Duminică, 3 Iulie 2022
gi-jane2, moderator
Ok am inteles si nu exista o alta modalitate sa primesc motivarea decat prin posta? Ma gandesc doar sa nu se piarda sau sa se intample ceva sa nu ajunga la mine in timp. Pot sa merg la posta sa intreb din timp in timp daca a venit un plic pentru mine sau cum sa procedez sa fiu sigur ca primesc motivarea?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. am o intrebare in ce priveste comunicarea hotararilor ... simo.dia simo.dia Buna ziua. Am o intrebare in ce priveste comunicarea hotararilor sau incheierilor de sedinta. In dosarul in care sunt parte, s-au dat nu mai putin de 4 ... (vezi toată discuția)
Document hotarare judecatorie martzipan martzipan Cu apel în 30 zile de la comunicare, cererea se depune la Judecătoria sectorului....... Bucureşti. Pronuntata prin punerea solutiei la dispozitia partilor ... (vezi toată discuția)
Apel sentinta cod rutier RazvanG91 RazvanG91 Buna ziua, Am avut un proces civil pe o speta din codul rutier. Ieri a fost termenul la care s-a judecat si am vazut pe site-ul curtii de apel la care ... (vezi toată discuția)