avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 392 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna ziua. As dori sa stiu cum pot proceda pentru o ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna ziua. As dori sa stiu cum pot proceda pentru o garantie ...

Buna ziua. As dori sa stiu cum pot proceda pentru o garantie intre firme. Pe scurt, am cumparat pe firma (cu garantie si factura) de la alta firma o piesa second hand cu garantie de 6 luni. Ulterior piesa s-a dovedit nefinctionala iar vanzatorul nu doreste sa inlocuiasca sau sa remedieze piesa. Cum se poate rezolva legal aceasta situatie? Cui trebuie sa ma dresez? ANPC nu se ocupa decat de persoane fizice, deci firmele... cum procedeaza in acest caz?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 20:31, 5 Iulie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
firmele negociaza sau se judeca.
Va multumesc pentru raspuns. Oare ati putea detalia putin? Se judeca in ce sens? Eu ar trebui sa ii dau pe ei in judecata? Despre ce lege este vorba? Va multumesc anticipat
pagubasul deschide actiune in instanta. legea este codul civil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost pacalit si am nevoie de un sfat,va rog! cosminwon cosminwon Buna ziua!Am cumparat de la cineva de la mine din oras o piesa sh ptr masina mea si nu este buna.Mai exact am cumparat o caseta de directie,din cauza careia mi ... (vezi toată discuția)
Presedinte instalator mazza_ro mazza_ro Buna ziua, Bine v-am gasit, sunt nou pe acest forum. Intrebare este daca functia de presedinte de asociatie proprietari este compatibila cu functia de ... (vezi toată discuția)
Produse second-hand, cum se pot vinde legal? drlobes drlobes Produse second-hand, cum se pot vinde legal? Pot cumpara/am acces la mai multe produse second-hand de calitate, problema este ca achizitia s-ar face din ... (vezi toată discuția)