avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Modificarea fisei postului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Modificarea fisei postului

Buna,

azi am primit de la firma mea o anexa la fisa postului ,semnata la inceputul anului 2009 ,prin care mi se traseaza noi obiective, adica daca nu aduc un numar de clienti mi se desface contractul de munca.Acesti indicatori difera total de ceea ce a fost prevazut anterior.Am inteles ca daca nu il semnez angajatorul poate desface contractul de munca.E legal?Din punctul meu de vedere se stabilesc niste obiective greu de atins,dar care,in caz de nerealizare, sa reprezinte motive pentru desfacerea contractului de munca.Aceste obiective financiare nu trebuiau prevazute in fisa initiala?
Cel mai recent răspuns: ctynn , utilizator 13:12, 18 Ianuarie 2010
Ca sa nu dati, deocamdata, motive de concediere, puteti semna acea fisa de post cu mentiuni.
Nu uitati sa puneti data la care ati primit-o, si nu data din 2009.
La mentiuni puteti sa spuneti ce vi se pare exagerat in fisa de post. Trebuie sa fie 2 ex din fisa de post, asa ca sa scrieti pe ambele la fel.
Sfatul meu este sa nu semnati nimic daca nu sunteti sigur ca puteti indeplini. Chiar daca treceti mentiuni ele nu prea sunt luate in considerare.
Mergeti la seful ierarhic superior si discutati noile sarcini si poate reusiti sa schimbati anexa la fisa de post in ceva mai rezonabil.
angajatorul poate da sarcini noi " sub rezerva legalitatii lor", cereti intocmirea unui act aditional la c.i.m. , daca nu aveti nimic de obiectat si cereti "spor pentru alte functii" ( art 41 alin.1 lit.f) din ccmun)
daca este semnata fisa postului din 2009 chiar le puteti cere sa faca si plata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fisa de post mihaelaru mihaelaru buna ziua, doresc sa va intreb daca intocmirea fisei de post este responsabilitatea departamentului de resurse umane, daca acest lucru este si trecut in ... (vezi toată discuția)
Drepturile de autor sau concediere Ibrahim Ibrahim Lucrez ca editor la o firma care detine diverse site-uri - site-uri ce sunt monetizate prin continutul care atrage trafic destul de mare(in categoria lor sunt ... (vezi toată discuția)
Fisa postului nicoleta78 nicoleta78 Buna ziua ! am nevoie de ajutorul dumneavostra intr -o problema, si anume: sunt angajata intr o firma multinationala de 3 ani si jumatate. in ... (vezi toată discuția)