avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Bună seara! Voi cumpăra curând un teren de la un ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Bună seara! Voi cumpăra curând un teren de la un proprietar ...

Bună seara! Voi cumpăra curând un teren de la un proprietar care dezmembrează un teren mai mare în 9 terenuri. Momentan mi-a spus că încă se află în dezmembrare. La fața locului există țăruși vopsiți. Proprietarul mi a spus că voi putea face un antecontract cu avans pe exact unul din cele 9 terenuri cu cadstrul nou făcut. Vis a vis de acest teren mare există alt teren mare unde deja s a făcut dezmembrarea, terenurile figurând pe eterra public. Am scos un CF de informare al unuia din terenurile dezmembrate și figurează 2 coproprietari de anul trecut cu TEREN INTRAVILAN CATEGORIA FÂNEAȚĂ! M am uitat pt că deși a trecut ceva timp bun și niciunul din noii proprietari nu se vede să fi făcut ceva, nici măcar o extindere de conductă, nimic. În același timp proprietarul și al terenului care vreau să l cumpăr mi a spus că terenul aflat acum în dezmembrare ARE PUG ȘI NU PUZ! mi a justificat că NU E NEVOIE DE PUZ în acea zonă!
Mă gândesc poate că toți cei care au cumpărat acolo așteaptă PUZ UL...să fie acesta motivul pt care nu au întreprins nimic cei cam 20 de noi proprietari?? Se poate deci obține autorizație de construcție FĂRĂ PUZ? .e suficient PUG UL? Întreb pt că eu vreau terenul pt a construi nu pt a mi pune un cort și un grătar pe el în weekend. Mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Vladislav20 , utilizator 23:31, 6 Iulie 2022
Scoateti de la primarie un Certificat de Urbanism pentru informare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teren intravilan care este extravilan acsaba acsaba Buna ziua, Doresc sa va intreb cum este posibil ca un teren intravilan sa figureze ca teren extravilan. Acum 2 ani am achizitionat un teren care este ... (vezi toată discuția)
Exceptie puz sandyprs sandyprs Buna ziua! Va contactez in legatura cu urmatoarea situatie. Am un teren pe care doresc sa construiesc o casa P+1, insa din PUZ (adjud, vrancea) reiese ca pot ... (vezi toată discuția)
Probleme puz arigo arigo Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea problema: Detin un teren intravilan situat langa Bucuresti. In anul 2004 pentru acest teren si alte ... (vezi toată discuția)