avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Masina lovita parcata stramb. Culpa comuna?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Masina lovita parcata stramb. Culpa comuna?

Bună ziua! Am lovit oglinda unei mașini care era parcata stramb intr-o zona special amenajata pe strada. Botul masinii iesea cu in jur de jumatate de metru in banda 1 de circulatie, pe care ma aflam. Am observat tarziu, nu am putut sa il ocolesc deoarece aveam masina in stanga mea si desi am franat, tot am atins-o. Aici se considera culpa comuna sau sunt eu vinovat? Multumesc mult!
Ultima modificare: Luni, 4 Iulie 2022
Dan0504, utilizator

Alte discuții în legătură

Accident rutier cu motocicleta cosminfte cosminfte Buna ziua. Va cer sfaturi in legatura cu un accident ce mi s-a intamplat ieri. Ma deplasam cu auto cu viteza redusa pe o strada cu o banda pe sens deoarece pe ... (vezi toată discuția)
Culpa comuna ? antonyc antonyc Buna ziua. Astazi am circula pe o straduta intre blocuri in principiu aceasta strada are o banda pe sens cu masini parcate pe banda langa trotuar ..din ... (vezi toată discuția)
Accident ispaslabis ispaslabis Buna! Ma deplasam cu masina pe o sosea cu 2 benzi pe sens,am depasit o masina de pe prima banda si in timp ce ma aflam in depasire o persoana din alta ... (vezi toată discuția)