avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 823 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună seara! Exista o lege sau un articol pentru ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună seara! Exista o lege sau un articol pentru tragerea la ...

Bună seara! Exista o lege sau un articol pentru tragerea la răspundere a unui medic de familie în cadrul unui CMI care nu furnizează date medicale părintelui nerezident în legătură cu copil sau? Țin sa menționez ca este custodie comuna. Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 12:58, 9 Iulie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Notificati in scris medicul despre drepturile si obligatiile sale si despre ce reprezinta custodia comuna, depunand si dovada acestei custodii . E posibil sa nu cunoasca exact ce implica si sa se teama de greseli.
I s-a pus la dispoziție atât Hot Judecătorească, certificatul de naștere al copilului, dar din păcate acesta refuza categoric afirmând ca sunt date cu caracter personal și nu poate. I-am solicitat atât scris cât și verbal, dar refuza categoric și de aceea as vrea sa știu dacă exista o lege sau un articol care să-l oblige în furnizarea datelor despre propriul copil. Mulțumesc frumos!
Loredana7830, in Romanica sunt foarte multe legi <bune>. Problema e ca cei care trebuie sa le stie si sa le aplice sunt cam putintei. Daca aveti castig de cauza, dati in judecata medicul, poate invata ceva legislatie.
Faceți notificare prin avocat.
Daca nu da curs favorabil deschideți proces.
Drept aveți...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iesirea minorului din tara Hainaru Hainaru Buna ziua.Daca mie mi sa incredintat minorul in urma divortului ,mai am nevoie de acordul tatalui de a scoate minorul din tara ? (vezi toată discuția)
Drepturi si obligatii parintesti avi77 avi77 Buna ziua,am o hot.definitiva de incredintare copil.Acum,dupa 3 ani am un dosar deschis de parintelui nerezident ptr.schimbare domiciliu,exercitarea ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie sa fac sa pot sa obtin custodia fiicei mele? adela-sirbu adela-sirbu am o fetita de 8 ani si tatal ei a trecuto pe numele lui acum 5 luni.Ce pot sa fac sa obtin custodia ficei mele si sa am drepturi depline doar eu.Mentionez ca ... (vezi toată discuția)