avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 722 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Vin cu o intrebare, normele lucrate la CAP ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Vin cu o intrebare, normele lucrate la CAP in anii ...

Buna ziua!
Vin cu o intrebare, normele lucrate la CAP in anii 1992-1993, constituie vechime in munca?

Multumesc!
Ultima modificare: Marți, 5 Iulie 2022
crutescualexandra, utilizator
Cel mai recent răspuns: crutescualexandra , utilizator 16:23, 5 Iulie 2022
Constituie vechime în muncă activitatea depusă în cadrul C.A.P..
Casa de Pensii Ialomita, nu recunoaste vechime in munca, activitatea unei persoane ce a lucrat in 1992 - 1993 ( are adeverinta unde sunt mentionate normele si sumele cuvenite) la CAP Smirna.
Mentionez ca aceea persoana are si o decizie medicala, avand schizofrenie, nu are capacitate de munca.
Cu toate acestea dosarul de pensie a fost respins.
Ce putem face?
Va rog un sfat.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spor vechime fartade fartade Vechimea in munca realizata la CAP, dar netrecuta in cartea de munca se adauga la sporul de vechime sau doar la pensie? Mentionez ca am adeverinta cu ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. as dori să aflu dacă normele de muncă de la c.a.p.(1976-1989) ... drmon drmon bună ziua. As dori să aflu dacănormele de muncă de la C.A.P.(1976-1989) conform adeverinței eliberate din arhiva CAP uluise adaugă la vechimea în muncă ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. va deranjez si eu cu urmatoarea situatie. persoana ... georgiana.td georgiana.td Buna ziua. Va deranjez si eu cu urmatoarea situatie. Persoana de sex masculin, sufera de tulburare bipolara din adolescenta, a incercat diverse tratamente, ... (vezi toată discuția)