avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 471 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună seara,timp de 9 ani m-am judecat cu vecinul care ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună seara,timp de 9 ani m-am judecat cu vecinul care a construit ...

Bună seara,timp de 9 ani m-am judecat cu vecinul care a construit o casa la 60 cm de gard ,nerespectand autorizația de construcție,RLU ,normele de insorire.Primaria are depuse în dosar acte emise nelegal (eliberare CU fără prescripții, retrageri,regim de inaltime) a trimis instantei doua rânduri de acte ca fiind conforme cu originalul și conținut diferit.Avem expertize tehnice care susțin adevărul ca pt a efectua modificarea DTAC trebuia o noua autorizație întrucât vecinul a construit o locuință cu suprafața de 2 ori mai mare decât în CU și AC .L,-am dat în judecata pentru lipsa de insorire dar avocata lui a reconvertit procesul în gratitudine și revendicare.Acest vecin a utilizat intabulări false ,am sesizat în penal ,dar nimeni nu a venit sau citat pt ancheta.Toate expertizele ne dau dreptate dar nu au luat în considerare actul de vânzare cumpărare original a vecinului ci pe tot parcursul procesului a prezentat intabularea falsa Acum am primit decizia definitiva și irevocabila prin care suntem obligați sa ii dam 33 m din terenul obținut de noi prin Act de VC ( deci îl improprietareste) iar pe el sa ia masurile necesare asigurării insoririi imobilului nostru .Am apelat la un executor care ne-a spus ca nu are cum face executare deoarece în motivare nu se specifica cum sa asigure insorirea? Ce trebuie făcut,chemare în penal pentru fals ( deși noi am făcut sesizare de 6 luni) anulare act VC,,tulburare de posesie deoarece a intabulat o parte din terenul nostru ,a distrus semnele de hotar și a depozitat gunoi și blocat accesul pe acest teren ? Avocata lui a participat la toate aceste acțiuni deși știa ca actele sunt falsificate.Credem ca au fost stimulați și judecătorii sa dea o astfel de motivare care nu se poate aplica .Suntem din nordul Moldovei,exista vreun avocat care ar vrea sa preia consultanta ?

Alte discuții în legătură

Insorire de 9 ani m-am judecat intr-un proces privind lipsa de insorire ... ilcu gladiola ilcu gladiola De 9 ani m-am judecat intr-un proces privind lipsa de insorire a locuintei ,construita de vecinul nou in 2011 .aflat in estul imobilului.Acum a fost recursul 3 ... (vezi toată discuția)
Sistare lucrari de constructii ALRR ALRR BUNA ZIUA! AM CUMPARAT UN TEREN DE 402 MP PE CARE AM OBTINUT AUTORIZATIE DE CONSTRUCTIE CONFORM LEGISLATIEI IN VIGOARE. IN PARTEA DE NORD A TERENULUI MEU ESTE ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de construire keops_mic keops_mic Buna ziua, Vreau sa imi construiesc un garaj in fata casei. Pentru acest lucru am inceput demersurile pt a obtine o autorizatie de construire. Am obtinut ... (vezi toată discuția)