avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... buna seara,in cazul in care ai de platit o pensie de ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

buna seara,in cazul in care ai de platit o pensie de intretinere ...

buna seara,in cazul in care ai de platit o pensie de intretinere in cuantum de 750 lei,stabilita in mai 2021 dar intre timp veniturile lunare s-au diminuat la suma de 2500 lei,ce se poate face in caz?
Cel mai recent răspuns: Martonze , utilizator 22:34, 5 Iulie 2022
Faceţi acţiune în instanţă de reducere a pensiei alimentare, dovedind cu noul venit.Se va stabili % din venit, dar nu mai mic decât % din minimul net pe economie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Întrebări pensie de întreținere bijou8 bijou8 Buna ziua, Am urmatoarele intrebari legate de plata pensiei alimentare: 1.Daca tatal nu are serviciu este obligat la plata unei pensii de 1/4 din salariul ... (vezi toată discuția)
Reducere pensie de intretinere ContSters289190 ContSters289190 Rog foarte mult sa imi dati si mie urmatoarele lamuriri: Am un salariu mult mai mic decit mi s-a stabilit in 2010 sa platesc o pensie de intretinere . 1 daca ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentară din indemnizație crestere copil 2020user2020 2020user2020 Buna ziua! Mi se poate majora plata pensiei alimentare , din cuantumul indemnizației de crestere copil de care beneficiez in prezent ? Este legal? (vezi toată discuția)