avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1069 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un sfat... Locuiesc ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un sfat... Locuiesc la tara ...

Buna ziua!
Va rog sa ma ajutati cu un sfat...
Locuiesc la tara si intr-o zi a venit vecinul sa ma roage sa il las sa darame gardul dintre noi si sa construiasca un zid. Am fost de acord dar cu conditia ca el sa tencuiasca zidul dinspre mine,sa nu se vada urat.
Acum dupa ce a inaltat zidul,l-a lasat asa,nu mai tencuieste,nu mai finiseaza,nimic. Se vede foarte urat,numai siroaie de ciment. Am discutat cu el dar nu vrea sa faca nimic.
Ce ce poate face in cazul asta???
Multumesc,
O zi buna!
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 18:00, 7 Iulie 2022
Nimic.
Nu e ca îl puteți obliga.
Daca va deranjează, va trebui sa îl finisați dvs pe partea dvs, pe spezele proprii.
Ultima modificare: Joi, 7 Iulie 2022
raluk0207, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Zid cu caramida "nevada" Vlad2013 Vlad2013 Buna dimineata, Daca vecinul are intuneric intr-o incapere si zidul sau da in curtea alaturata, ARE VOIE -LEGAL- sa-si construiasca , din caramida ... (vezi toată discuția)
Zid despartitor alex199208 alex199208 Buna seara, Am o casa pentru care s-a ridicat un zid despartitor. Acest zid este pe aceeasi linie cu casa mea! Vecinul de langa mine nu a contribuit cu ... (vezi toată discuția)
Probleme cu vecinul din cauza unui gard Alina 30 Alina 30 Buna seara , am o mare dilema : in urma cu 6 ani am cumparat o casa . Vecinul meu din stanga are construita o bucatarie + hol cu unul dintre pereti( cei in ... (vezi toată discuția)