avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 861 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune după tată prin judecătorie in timp ce se ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune după tată prin judecătorie in timp ce se dezbate ...

Succesiune după tată prin judecătorie in timp ce se dezbate procesul soția moare ramin cele două fiice. Cum se va proceda in continuare daca procesul nu este terminat. Ramin in proces mostenitoarele adica cele doua fete care nu se inteleg intre ele una vrea tot alta a îngropat-o pe mama si tot ce tine de inmormintare, sa nu mai spun ca sora a schimbat iala la casa sa nu mai aiba aces la casa sora care sa ocupat de mamă. Cum va rămâne pina la urmă? Mulțumesc!
Procesul după tatăl fetelor va continua doar cu fetele!
Probabil că se va deschide un nou proces pentru succesiunea mamei, daca fetele nu se vor înțelege în continuare!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tatăl mort, se dezbate succesiunea după el la judecătorie intre ... Vali Dumitrescu Vali Dumitrescu Tatăl mort se dezbate succesiunea după el la judecătorie intre sotie si cei doi copii. Procesul nu este terminat dar soția moare. Cum se calculează acum ... (vezi toată discuția)
Se dezbate succesiune după tată. mama și cele doua fete în ... Vali Dumitrescu Vali Dumitrescu Se dezbate succesiune după tată. Mama și cele doua fete în instanță deoarece fata cea mare nu dorește succesiunea sperind ca mama va muri se afla ... (vezi toată discuția)
Bună seara! se dezbate succesiunea in instanță intre mama, ... Vali Dumitrescu Vali Dumitrescu Bună seara! Se dezbate succesiunea in instanță intre mama, si cele doua fiice. La final ramine mama sa zicem in casa iar pe cele doua fiice trebuie să le ... (vezi toată discuția)