avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executorul stie exact cat sa imi opreasca din salariu? ...
Discuție deschisă în Executare silită

Executorul stie exact cat sa imi opreasca din salariu? Acea parte ...

Executorul stie exact cat sa imi opreasca din salariu? Acea parte de 1/3 si tine cumva cont si de faptul ca mai am alte rate pe care trebuie sa le platesc? Daca nu tine cont de alte rate,cum trebuie sa procedez? Trebuie sa il instiintez cumva? Iar avand in vedere ca am depus cererea de contestatie,in acest timp este in regula sa contactez executorul si sa ii comunic faptul ca mai am alte rate pe care trebuie sa le platesc si daca imi opreste o treime din salariu nu imi mai raman bani deloc,ba chiar raman pe minus? Cheltuieli gospodaresti,intretinere etc?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 10:40, 7 Iulie 2022
Nu este obligat executorul să țină cont de alte obligați financiare pe care le aveți. Vă execută cu procentul maxim stabilit prin lege. Vă poate reține maxim 1/3 pentru o singura poprire, și maxim 1/2 pentru două sau mai multe popriri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dupa depunerea contestatie la executare care se face in maxim ... Madi1989 Madi1989 Dupa depunerea contestatie la executare care se face in maxim 15 zile,cam in cat timp se primeste raspunsul? Exista vreo sansa sa imi ridice poprirea de pe ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu alexandraconstantinescu01 alexandraconstantinescu01 Buna ziua! Am fost in creștere copil, am un credit la banca din cauza problemelor financiare am rămas in urma cu ratele, acum când m,am întors la serviciu ... (vezi toată discuția)
Situatie poprire anymaryh anymaryh Buna ziua! Va rog sa sa-mi spuneti in cazul unui salariat, pentru care am primit adresa de infiintare a popririi cu titlu executoriu 1/3 din salariu net, ... (vezi toată discuția)