avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Buna ziua! Stimat domn/Stimata doamna, Am si eu o ...
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Buna ziua! Stimat domn/Stimata doamna, Am si eu o dilema: Sunt ...

Buna ziua!
Stimat domn/Stimata doamna,
Am si eu o dilema:
Sunt Coordonator SSM, Specialist SSM ca urmare a cursurilor absolvite si de asemenea am studii superioare(nu ingineresti) insa ca si incadrare angajatorul ma mentine pe grila de studii medii respectiv Inspector in domeniul SSM. La solicitarea mea de incadrare ca si Specialist SSM(cod COR 226302) raspunsul a fost negativ prevalandu-se de art. 50 din HG 1425, desi nu am solicitat post de conducator SIPP pur si simplu angajat pe grila de studii superioare.
De ce este posibila urmarea si promovarea cursurilor si chiar a masteratelor in domeniul SSM cu orice fel de studii superioare insa incadrarea nu?
V-as fi recunoscator pentru un pic de iluminare.
Cu stima,
Bogdan I.
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 17:37, 11 Iulie 2022
Denumirile din COR dau idei pentru organigrama firmelor si incadrare salariati..
Precizarile din HG nr. 1425/ 2006 cu modificarile si completarile ulterioare arata nivelul de pregatire.
In mod norml ar trebui sa spuna acelasi lucru, dar legiuitorul a considerat ca nu este necesar. ITM verifica in teren dupa legislatia ssm.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vechime in specialitatea studiilor necesara exercitarii functiei. claclacla claclacla Buna ziua, Intentionez sa particip la un concurs pentru inspector SSM (cu curs Inspector SSM de 80 ore si studii superioare stiinte ingineresti) a carei ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. sunt încadrat ca inspector ssm și doresc modificarea ... Viorel A. Viorel A. Buna ziua. Sunt încadrat ca Inspector SSM și doresc modificarea încadrării in Expert SSM fără a avea legătura cu obținerea postului de șef serviciu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua diploma obtinuta in uk international general health&safety ... RRadoi RRadoi Buna ziua diploma obtinuta in UK International General Health&safety se poate echivala in Romania si care ar fi echivalentul? Precizez ca am absolvit cu ... (vezi toată discuția)