avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 363 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua, daca am un dosar penal si este in faza de ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua, daca am un dosar penal si este in faza de urmarire ...

Buna ziua, daca am un dosar penal si este in faza de urmarire penala (adica este la procuror, exemplu numar dosar 2211/P/2022) se poate urmari online?Multumesc anticipat
Nu este o faza publică.
Buna ziua,

Numai partile din dosar pot vedea dosarul, in baza unei cereri de studiere a acestuia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Studierea dosarului de urmarire penala de catre aparator Cristian501 Cristian501 Solicitarea aparatorului de a studia dosarul de u.p, se poate face si la organul de cercetare penala sau la procuror? Aceasta operereaza de drept prin ... (vezi toată discuția)
Studiu dosar la cererea aparatorului cine se pronunta? doar procurorul sau si organul de cercetare penala Cristian501 Cristian501 sa inteleg ca art. 94 nu se aplica din legea 135/2010?....ma intereseaza faza cu studierea dosarului in faza de urmarire penala...daca aparatorul face cerere ... (vezi toată discuția)
Este sau nu secret dosarul in faza de urmarire penala ? CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI A obtinut cineva castig de cauza prin hotarare judecatoreasca in ipoteza in care procurorul refuza sa raspunda la o cerere de studiere a dosarului penal cand ... (vezi toată discuția)