avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 955 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum pot sa aflu daca Primaria localitatii in care se ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum pot sa aflu daca Primaria localitatii in care se afla terenul, ...

Cum pot sa aflu daca Primaria localitatii in care se afla terenul, are deschisa finantarea pentru cadastrarea gratuita a terenurilor de pe raza sa.
Cel mai recent răspuns: rodica512 , utilizator 07:30, 8 Iulie 2022
Întrebați la Primarie.
Mulțumesc, dar as vrea de la instituția care coordoneaza acțiunea, căci Primăria răspunde ca nu are fonduri.

raluk0207 a scris:

Întrebați la Primarie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cadastru gratuit Adriana68 Adriana68 Prin actul normativ aplicabil din 6 mai, inteleg ca terenurile şi clădirile din toată ţara vor fi înregistrate gratuit. As vrea sa stiu daca exista ... (vezi toată discuția)
Casa mostenita cadastrata gratis? GYOGYO GYOGYO Buna ziua.Am mosyenit 25% dintr-o casa in 2010.Nu a fost facut succesiunea.Acum pot cere sa fiu trecut in casa mostenita ca coproprietar gratis?daca da ce acte ... (vezi toată discuția)
Am o nelamurire in ceea ce priveste terenuri extravilane dulcineeaxyzs dulcineeaxyzs nu detin inca nici o proprietate si mia propus sa imi procur una fiind atrasa de preturile mici am gasit un teren extravilan dar aflat intre doua case la un ... (vezi toată discuția)