avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1004 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună seara! În prezent gestionez o magazie dintr-o ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună seara! În prezent gestionez o magazie dintr-o hală de ...

Bună seara! În prezent gestionez o magazie dintr-o hală de producție a unei firme. De câteva săptămâni conducerea firmei face presiuni asupra mea să preiau încă o magazie dintr-o altă hală,o magazie mult mai mare, deci și cu un volum mult mai mare de lucru, din cauza lipsei de personal. Pentru a mă putea ocupa de cele două magazii ar trebui să stau peste program și să lucrez uneori și sâmbăta. Dacă aș accepta acest lucru salariul meu ar rămâne la fel ,singurul beneficiu fiind doar remunerarea orelor suplimentare. Întrebarea mea este dacă conducerea mă poate obliga să preiau și cealaltă magazie în condițiile în care mi s-a pus în vedere că dacă nu accept voi fi mutat pe un alt post cu un salariu mai mic decât cel din prezent.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:38, 8 Iulie 2022
Da, va poate trasa acea sarcina, potrivit art.40 alin.1 C.mun.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adaugare sarcini si obiective fara acordul partilor C.E.M. C.E.M. Buna ziua, De 10 ani imi desfasor activitatea la o multinationala care in ianuarie 2018 si-a schimbat conducerea atat la nivel international,cat si la nivel ... (vezi toată discuția)
Schimbare fortata a fisei postului mystic mystic Buna ziua .Sunt inginer, dar lucrez pe post de referent, operator-calculator ( explicatia a fost ca nu sunt in organigrama decat 2 posturi de inginer in ... (vezi toată discuția)
Norma de lucru conform fisei postului theonewho theonewho Buna ziua, Va rog sa îmi transmiteți cum și dacă poate fi contestata fisa postului (semnata) care acoperă mult peste o singura normal de lucru. Sunt ... (vezi toată discuția)