avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 988 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Asociatie proprietari doar la scara 1. Scara 2 vrea sa ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Asociatie proprietari doar la scara 1. Scara 2 vrea sa adere la asociatie

Buna ziua. Am si eu o situatie mai speciala legata de asociatia de proprietari. In momentul de fata exista asociatie de proprietari doar pe scara 1 (8 apartamente). Cei de la scara 2 (tot 8 apartamente), care nu au o asociatie de proprietari, ar dori sa se uneasca cumva cu noi intr-o singura asociatie. Cum putem face acest lucru? Trebuie ca fiecare locatar de la sc. 2 sa faca o cerere de inscriere in asociatie? Este suficient o singura cerere pe care sa o semneze toti? Multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:05, 9 Iulie 2022
Fiecare proprietar face cerere individuala.
Ultima modificare: Vineri, 8 Iulie 2022
latka, utilizator
Procedura de infiintarea asociatie de proprietari este concret prevazuta in disp L nr 196/2018
In speta este necesar acordul individual al proprietarilor de la scara 2

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suntem o asociatie infiintata acum 25 ani formata din 2 scari ... andreipetrini andreipetrini Suntem o asociatie infiintata acum 25 ani formata din 2 scari bloc A si B , utilitatile fiind independente. Nu am avut din anul 2000 si nu avem nici in ... (vezi toată discuția)
1/legea 196/2018 actualizata prevede sef de scara? daca nu, prevede ... Atomi Atomi 1/LEGEA 196/2018 ACTUALIZATA PREVEDE Sef de scara? Daca nu, prevede altceva? 2/ Seful de scara, in caz ca se convine trebuie sa fie proprietar in mod ... (vezi toată discuția)
Asociatii de proprietari irumes irumes As dori sa stiu care este procedura prin care un bloc se poate desprinde din cadrul unei asociatii de proprietari deja existente, si acel bloc format din doua ... (vezi toată discuția)