avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Reîntregire loc de veci 3/4 cu 1/4
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Reîntregire loc de veci 3/4 cu 1/4

Buna ziua,tatal meu detine un testament de la tatal vitreg,(decedat) prin care ii lasa toate bunurile mobile si imobile.Este vorba de 2 locuri de veci pentru care tatalui vitreg al tatalui meu ii revenea 3/4 din locurile de veci ,iar altei persoane (mama vitrega a decedatului) de pe actul de concesiune 1/4 ,persoana este decedata si nu are mostenitori.
Tatal meu va trebui sa puna locurile de veci pe numele sau in urma testamentului ,dar ar dori sa faca si o reintregire adica si aceea parte de 1/4 sa ii revina lui . 1) Cum sa procedeze?
Mentionez ca an de an el a platit taxele in intregime .
2)Daca are testament pentru bunuri mobile si imobile tot va mai trebui efectuat act de proprietate pe locurile de veci in numele tatalui meu?
Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Loc de veci in concesiune georgiana gabriela georgiana gabriela avem un loc de veci in concesiune pe numele unei matusi care a decedat, iar acum nu se mai incaseaza banii pe motiv ca nu mai avem buletinul dansei. Matusa nu ... (vezi toată discuția)
Cadastru loc de veci stroeromina2005 stroeromina2005 Buna ziua.As dori sa stiu daca trebuie facut cadastru la locul de veci ,sau se poate face in momentul in care se vrea a fi vandut? (vezi toată discuția)
Act de concesiune pentru mostenitor testamentar buna ziua mammare mammare Cu respect doresc să vă expun o anumită problemă care mă framântă de mult şi la care numai dvs.aveţi competenţă să imi oferiţi un răspuns ... (vezi toată discuția)