avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 448 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... loc de veci in concesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

loc de veci in concesiune

avem un loc de veci in concesiune pe numele unei matusi care a decedat, iar acum nu se mai incaseaza banii pe motiv ca nu mai avem buletinul dansei. Matusa nu a avut mostenitori si nici alte bunuri. ce trebuie sa facem, in sensul ca vrem sa il trecem pe numele nostru in calitate de nepoti.
Cel mai recent răspuns: Maria_79 , utilizator 16:45, 15 Februarie 2011
Trebuie sa dezbateti succesiunea dupa matusa dumneavoastra.
nu detine niciun bun mobile si imobile, decat acest loc in concesiune si nu mai are alti mostenitori si avem si testament, dar fara a fi specificat acetst loc
Daca obiectul testamentului il reprezinta toate bunurile matusii atunci intra si concesiunea acestui loc de veci. Daca nu, atunci vi se va elibera un certificat de mostenitor separat pentru aceste locuri. Intrebati la un notar eventual.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cadastru loc de veci stroeromina2005 stroeromina2005 Buna ziua.As dori sa stiu daca trebuie facut cadastru la locul de veci ,sau se poate face in momentul in care se vrea a fi vandut? (vezi toată discuția)
Reîntregire loc de veci 3/4 cu 1/4 bellepapere bellepapere Buna ziua,tatal meu detine un testament de la tatal vitreg,(decedat) prin care ii lasa toate bunurile mobile si imobile.Este vorba de 2 locuri de veci pentru ... (vezi toată discuția)
Dezbatere succesiune - locul de veci andrei6200 andrei6200 Buna ziua, tatal meu a decedat acum 1 an si jumatate. Acum 1 an am dezbatut succesiunea la un notar cu sotia sa, cuprinzand bunurile mobile si imobile. Insa ... (vezi toată discuția)