avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 662 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis suspendat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis suspendat

Buna ziua! Mi a fost suspendat permisul pentru o perioada de 60 de zile pentru neacordare de prioritate in intersectie, insa fara a se solda cu avarierea vreunui vehicul. Trebuie sa sustin acel test 13/15? Mentionez ca am mai putin de un an de la obtinerea pemisului deci nu mi se acorda reducerea de 30 de zile.
Cel mai recent răspuns: spbiancg , utilizator 20:16, 8 Iulie 2022
Nu trebuie să-l susțineți, nu e obligatoriu în cazul dvs. De dat îl puteți da, dar degeaba, nu va primește cererea, chiar dacă îl luați. Reducerea ar fi fost, dacă ați fi avut măcar un an de șoferie, de 20 de zile, adică acum se aplică regula de o treime din pedeapsa.
Ultima modificare: Vineri, 8 Iulie 2022
latka, utilizator
Exact asa intuiam si eu dar aveam nevoie de confirmare. Multumesc frumos pentru ajutor!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retinere permis auto, recuperare IacobCris IacobCris Buna ziua, ieri mi-a fost retinut permisul auto pe termen de 60 de zile si am fost sanctionat cu o amenda groasa ( pe care ar trebui sa o platesc in 48 de ... (vezi toată discuția)
Accident - neacordare prioritate sau neadaptarea vitezei la conditiile de drum ContSters306266 ContSters306266 Buna ziua , Ma numesc Alexandru si doresc sa stiu care sanctiuni sau amenzi sunt mai \\"potrivite\\" pentru un accident unde trebuia sa cedez prioritatea ... (vezi toată discuția)
Contraventie permis suspendat eok11 eok11 Buna ziua! M-am ales cu permisul suspendat pentru neacordare prioritate in intersectie. Daca martorul politistului este celalalt sofer implicat in incident, ... (vezi toată discuția)