avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 550 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale DOVADA SEDIULUI SOC AL DEBITOAREI
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

DOVADA SEDIULUI SOC AL DEBITOAREI

DACA EU SUNT CREDITOR, IN DOSAR PE SOMATIE DE PLATA , EU AM OBLIGATIA SA FAC DOVADA SEDIULUI SOCIAL AL DEBITORULUI???? LA CEREREA INSTANTEI NU??? SI FAC ADRESA LA ORC????
Cel mai recent răspuns: anku , utilizator 09:31, 14 Septembrie 2006
Nu esti obligata sa faci dovada sediului social al debitoarei. Daca instanta iti cere acest lucru (ciudat!) poti depune fie o copie de pe certificatul de inmatriculare al debitoarei (daca ai asa ceva prin absurd) sau solicita instantei sa faca adresa ORC sau sa solicite debitoarei sa faca dovada. Tu ai putea cere, colateral daca chiar vrei un certificat constatator de la ORC, platesti tx de urgentza si cu putin noroc il obtii in aceeasi zi.
Bafta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comunicare somatie de plata conform 1013 ncpc crysstianno crysstianno Speta: am trimis o somatie de plata conform art 1014 Ncpc. Adresa debitorului am luat-o de pe ONRC. Problema e ca si-a schimbat sediul social la 2 luni dupa ... (vezi toată discuția)
Dovada sediului social al debitorului OANA GORAN OANA GORAN DACA EU SUNT CREDITOR, IN DOSAR PE SOMATIE DE PLATA , EU AM OBLIGATIA SA FAC DOVADA SEDIULUI SOCIAL AL DEBITORULUI???? LA CEREREA INSTANTEI NU??? SI FAC ADRESA ... (vezi toată discuția)
Citatie crysstianno crysstianno Buna ziua , am primit o citatie (obiectul dosarului : ordonanta de plata) prin care mi se cere: [b] \'\'cu mentiunea de a face dovada demersurilor efectuate ... (vezi toată discuția)