avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... comunicare somatie de plata conform 1013 Ncpc
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

comunicare somatie de plata conform 1013 Ncpc

Speta:
am trimis o somatie de plata conform art 1014 Ncpc. Adresa debitorului am luat-o de pe ONRC. Problema e ca si-a schimbat sediul social la 2 luni dupa trimiterea somatiei. zilele trecute am primit somatie de la instanta sa fac dovada demersurilor efectuate cu privire la sediul actual al debitoarei.
E suficient sa fac o adresa de inaintare si sa atasez un certificat ONRC? ce parere aveti? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ELENA VASILE - Birou de Mediator , Mediator 11:21, 19 Septembrie 2014
Buna ziua,

da, este ok. Solicitati ORC eliberarea unui certificat constatator pe care il trimiteti cu adresa de inaintare catre instanta.

Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie de plata raluca_dana raluca_dana Sunt soc com, am un debitor care a reziliat ctr de inchiriere. I-am trimis prin posta somatie, scrisoare cu continut declarat, asa cum prevede noile ... (vezi toată discuția)
Dovada sediului soc al debitoarei OANA GORAN OANA GORAN DACA EU SUNT CREDITOR, IN DOSAR PE SOMATIE DE PLATA , EU AM OBLIGATIA SA FAC DOVADA SEDIULUI SOCIAL AL DEBITORULUI???? LA CEREREA INSTANTEI NU??? SI FAC ... (vezi toată discuția)
Citatie crysstianno crysstianno Buna ziua , am primit o citatie (obiectul dosarului : ordonanta de plata) prin care mi se cere: [b] \'\'cu mentiunea de a face dovada demersurilor efectuate ... (vezi toată discuția)