avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... citatie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

citatie

Buna ziua ,
am primit o citatie (obiectul dosarului : ordonanta de plata) prin care mi se cere:
''cu mentiunea de a face dovada demersurilor efectuate cu privire la sediul debitoarei''
ce trebuie sa fac mai exact?
Cel mai recent răspuns: crysstianno , utilizator 17:19, 27 August 2014
Sa comunicati instantei sediul,adresa unde poate fi citata debitoarea
Nu ati inceput Dvs. dosarul? -Numele Dvs.apare pe citatie?
Trebuie sa faceti dovada ca ati depus toate diligentele pentru aflarea sediului debitoarei.
e suficient daca depun certificat constatator de la onrc? (eu sunt reclamantul)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comunicare somatie de plata conform 1013 ncpc crysstianno crysstianno Speta: am trimis o somatie de plata conform art 1014 Ncpc. Adresa debitorului am luat-o de pe ONRC. Problema e ca si-a schimbat sediul social la 2 luni dupa ... (vezi toată discuția)
Stie cineva... mihailaurentiu mihailaurentiu stie cineva...daca pe cererea de chemare in judecata trebuie obligatoriu adresa exacta de domiciliu a reclamantului sau se poate trece o casuta postala ? stie ... (vezi toată discuția)
Dovada sediului debitoarei DAIANA_ DAIANA_ Firma X din Bucuresti, da in judecata o alta persoana juridica, din alt judet (ex. Ialomita). Depune actiunea la Judecatoria Urziceni, in ... (vezi toată discuția)