Adam Grecu
Utilizator 3din 4 utilizatori consideră acest răspuns util
Ai mostenit o locuinta. Ai constata ca are un balcon construit fara autorizatie de construire.
- de unde stii ca nu are autorizatuie de construire? poate nu era nevoie de asa ceva...
- daca balconul a fost construit cu ani in urma si nimeni nu v-a deranjat, nu va faceti probleme, nimeni nu o sa va deranjeze nici de acum inainte...
.............................
Cand mai vrei sa intrebi ceva, apoi exprima-te, nu lasa oamenii sa inteleaga ce vrei de la forum. Capito?
Balconul(Se află la parterul imobilului) a fost construit după cumpararea apartamentului. La taxe și impozite se plătea impozit teren 20mp și impozit constructie imobil .prin aceasta am considerat că sunt incluse ambele chestii nespecificand la notar acest lucru S-a dezbătut succesiunea am devenit mostenitor iar la efectuarea cadastrului mi s-a cerut autorizație de construire a balconului. Mi s-a recomandat să fac o verificare la primăria de domiciliu la urbanism mai precis dacă mama are autorizație sau un aviz ceva. Se pare ca nu are și acum întreb:suportăm consecințele? Se poate vinde locuința fără această autorizație de construire ?Multumesc anticipat
Reabilitare termica
Zabriela
Buna ziua,
blocul in care locuiesc este in reabilitate termica, eu locuiesc la parter si am construit un balcon care este in curs de autorizare (am urbanism, ... (vezi toată discuția)
Inchidere balcon
Ancaaaaaaa
Buna ziua,
Ma aflu in situatia in care vreau sa cumpar un apartament la parterul unui bloc nou direct de la dezvoltaror. Situatia este urmatoarea: receptia ... (vezi toată discuția)