avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1110 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Scuze! Construcția balconului la parterul unui imobil ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Scuze! Construcția balconului la parterul unui imobil s-a efectuat ...

Scuze!
Construcția balconului la parterul unui imobil s-a efectuat după cumpararea acestuia.. Succesiunea s-a realizat pe actele de proprietate fără a se preciza că acesta are și balconul. La venirea celui de la cadastru ni s-a cerut autorizație de construire a balconului ceea ce noi nu am găsit în actele mamei..Am fost îndrumați către primăria de domiciliu la urbanism unde se pare mama nu figurează ca având autorizație.
Întrebarea este pot vinde locuința fără această autorizație? Pentru că am cerut verificarea de la urbanism pot suporta eu consecințele ?Multumesc frumos.

Alte discuții în legătură

Inchidere balcon Ancaaaaaaa Ancaaaaaaa Buna ziua, Ma aflu in situatia in care vreau sa cumpar un apartament la parterul unui bloc nou direct de la dezvoltaror. Situatia este urmatoarea: receptia ... (vezi toată discuția)
Inchidere balcon tip logie lucian1956 lucian1956 Buna seara, Un proprietar doreste sa inchida un balcon tip logie cu tamplarie termopan. Blocul nu este reabilitat. Unii vecini spun ca nu se poate fiindca ... (vezi toată discuția)