avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Apartament Regim hotelier fara acord vecini - Imobil ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Apartament Regim hotelier fara acord vecini - Imobil fara asociatie

Buna ziua.

Recent am achizitionat un aprtament in brasov (intr-un imobil cu 13 apartamente). As dori sa-l inchiriez in regim hotelier dar vecinul nu doreste sa-mi dea
Semnatura si nici nu prea am cu cine sa ma inteleg ca sunt pusi pe scandal si bat in usa de fiecare data cand vine cineva, dintr-un motiv sau altul. Problema este ca nu exista nici asociatie de propietari la locatia respectiva…ma poate indruma cineva cum as putea proceda pentru a fi in legalitate pt regim hotelier? Multumesc
Cel mai recent răspuns: bdinu89 , utilizator 12:20, 10 Iulie 2022
Exista procedura legal prevazuta pentru schimbare destinatie spatiu de locuit .dispozitii fara exceptii sau derogari
Demarati procedura de constituire asociatie de proprietari
Multumesc mult! Ideea e ca am inteles ca nu este obligatorie asociatia de propietari..si nu cred ca sunt de acord ceilalti vecini sa plateasca ceva ce nu au platit ani de zile pana acuma…cum gasesc acea procedura ca nu mi dau seama care e..Multumesc mult

Update: si la schimbarea destinatie iti trebuie acordul vecinilor, deci pica si asta din start. Nu am cum sa ma inteleg cu ei

ynocentta a scris:

Exista procedura legal prevazuta pentru schimbare destinatie spatiu de locuit .dispozitii fara exceptii sau derogari
Demarati procedura de constituire asociatie de proprietari

Ultima modificare: Duminică, 10 Iulie 2022
bdinu89, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! dacă aș închiria un imobil, aș putea, la rândul ... Ducu Flo Ducu Flo Buna ziua! Dacă aș închiria un imobil, aș putea, la rândul meu, să-l inchiriez unei alte persoane ( ex: in regim hotelier)? Am văzut că se practică ... (vezi toată discuția)
Chemare în judecată pentru clasificarea apartamentului în regim hotelier?. OanaMK OanaMK Bunicii mele, în vârstă de 86 de ani, i s-a deschis acțiune civilă în instanță de către vecina de sus pentru că Bunica nu i-a semnat / dat acordul ... (vezi toată discuția)
regim hotelier buna ziua. vecinul meu are apartament in regim hotelier. are ... Adelinan19 Adelinan19 buna ziua. vecinul meu are apartament in regim hotelier. are nevoie de aprobarea vecinilor pentru acest lucru ? nimeni nu e de acord pentru ca vin tot felul de ... (vezi toată discuția)