avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 603 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua! Spor 15% la salariu persoană cu handicap ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua! Spor 15% la salariu persoană cu handicap accentuat, ...

Bună ziua!
Spor 15% la salar persoană cu handicap accentuat, doar ce am aflat de la o prietena de legea asta, eu stiam doar de scutirea la impozit in legătură cu salariul, asa ca m am uitat pe fluturasul de salariu, iar acolo nu scrie nicaieri de cei 15%.
Si a doua întrebare, se poate primi retroactiv adica m am angajat de 1 an si 2 luni, iar eu acum am aflat de legea asta.

Alte discuții în legătură

Spor sau scutire de impozit? buna ziua, sunt persoana cu dizabilitati ... americanux americanux Spor sau scutire de impozit? Buna ziua, sunt persoana cu dizabilitati si ma confrunt cu o situatie in necunstinta de cauza si as dori o lamurire daca se ... (vezi toată discuția)
Care este data de la care se aplica? raisa-gabriela raisa-gabriela O persoana beneficiaza de un certificat de incadrare in grad de handicap accentuat din data de 08.03.2021. Care este data de la care se aplica sporul de 15 % ... (vezi toată discuția)
Am primit in octombrie pe data de 9,certificat de incadrare in ... nikkon nikkon Am primit in octombrie pe data de 9,certificat de incadrare in grad accentuat permanent,pe 10 l-am dat in lucru la serviciul R.U. si financiar,la unitatea unde ... (vezi toată discuția)