avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 400 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Spor sau scutire de impozit? Buna ziua, sunt persoana ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Spor sau scutire de impozit? Buna ziua, sunt persoana cu dizabilitati ...

Spor sau scutire de impozit?
Buna ziua, sunt persoana cu dizabilitati si ma confrunt cu o situatie in necunstinta de cauza si as dori o lamurire daca se poate. In urma maririi de salariu (intrare in grupa de vechime 15-20 ani) in contract scrie din ce este format salariul si la un punct este specificat sporul de handicap care ramane acelasi cu nivelul din decembrie (probabil e in legatura cu inghetarea sporurilor etc) dar eu stiam ca acesta reprezinta un procent, scutire de impozit nicidecum un spor! Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:19, 12 Februarie 2024
Este un spor ..15% .., nu este o scutire de impozit .
Am inteles...curios atunci...mi-e nu imi apare pe fluturas impozitul pe salariu...de aceea nu am zis ca e spor...probabil trebuie sa studiez legea 448/2006 si sa vad daca sunt precizate exact facilitatile fiscale...multumesc frumos
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Vedeti si art.60 din Codul Fiscal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am primit in octombrie pe data de 9,certificat de incadrare in ... nikkon nikkon Am primit in octombrie pe data de 9,certificat de incadrare in grad accentuat permanent,pe 10 l-am dat in lucru la serviciul R.U. si financiar,la unitatea unde ... (vezi toată discuția)
Scutire taxe pt. persoana cu handicap Cocainaa Cocainaa Sunt pesoana cu handicap gradul II ( grav si accentuat ),avand decizie de incadrare in handicap definitiva ,mentionaz ca sunt operat de 2 ori pe cord ( ... (vezi toată discuția)
Impozit persoana cu handicap iustinian 13 iustinian 13 As dorii sa stiu daca o persoana cu handicap grav - tatal meu, beneficiaza de scutire la plata impozitului pe casa, terenul aferent casei si teren arabil in ... (vezi toată discuția)