avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Bună ziua,ce se întâmplă dacă am încheiat un ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Bună ziua,ce se întâmplă dacă am încheiat un contract cu ...

Bună ziua,ce se întâmplă dacă am încheiat un contract cu o reprezentanța auto pentru o mașină nouă prin programul rabla,am plătit avans,am înscris o rabla,dar am înțeles că modelul cerut în contract nu se mai fabrică.După 6 luni de așteptare când trebuia livrat autoturismul,reprezentanta auto spune că nu pot onora contractul.
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 15:07, 12 Iulie 2022
Se întâmplă ce scrie în contract sau/ și în condițiile generale comerciale ale dealerului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara! am dat comandă de o mașină nouă, am plătit ... SabynaMihaela SabynaMihaela Bună seara! Am dat comandă de o mașină nouă, am plătit avansul și am aplicat și pentru un tichet rabla. După 4 luni de așteptare mașina nu a mai ... (vezi toată discuția)
Autoturism nelivrat conform contractului; ce pot face? dipopa dipopa Buna ziua, In data de 16.03.2022 am incheiat un contract de vanzare-cumparare pt un autoturism Kia Sportage 1.6 T-GDI HEV 6AT 4x4 Business Line + optionale ... (vezi toată discuția)
Dealer auto solicita 24% tva mariuselectric mariuselectric Problema neplacuta cu care ma confrunt este ca am incheiat un contract de achizitie a unui auto ____ in data de 23.04.2010.Am achitat avansul plus cele 3 ... (vezi toată discuția)