avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 426 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Bună seara! Am dat comandă de o mașină nouă, am ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Bună seara! Am dat comandă de o mașină nouă, am plătit ...

Bună seara!
Am dat comandă de o mașină nouă, am plătit avansul și am aplicat și pentru un tichet rabla. După 4 luni de așteptare mașina nu a mai fost livrată și cei de la reprezentanța au zis că îmi pot da avansul înapoi dar în cazul în care ajunge mașina ei o vor vinde altcuiva. Întrebare este dacă ei o pot vinde unei persoane străine folosind tichetul meu rabla deja aplicat fără acordul meu și fără să primesc vreo despăgubire? Mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 11:55, 11 Octombrie 2021
Tichetul este al dvs., nominal, îl puteți retrage oricând de la dealer și să-l folosiți pentru altă mașină din programul rabla. Ar trebui să vă grăbiți, mai aveți vreo 45 zile, apoi expiră.
Ultima modificare: Luni, 11 Octombrie 2021
adriandimitriu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se poate recupera valoarea tichetelor auto 2022 ce urmeaza ... Elena BRG. Elena BRG. Cum se poate recupera valoarea tichetelor auto 2022 ce urmeaza a expira iar clientul nu si-a primit masina comandata la dealer, conform contractului? (vezi toată discuția)
Buna ziua, am o situatie legata de achizitionarea unei masini ... Dianam03 Dianam03 Buna ziua, Am o situatie legata de achizitionarea unei masini noi de la un dealer autorizat. Pentru inceput, mi-a fost cerut un avans minim pentru a putea ... (vezi toată discuția)
Bună ziua,ce se întâmplă dacă am încheiat un contract cu ... Mitzic Mitzic Bună ziua,ce se întâmplă dacă am încheiat un contract cu o reprezentanța auto pentru o mașină nouă prin programul rabla,am plătit avans,am înscris ... (vezi toată discuția)