avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 426 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua, sunt angajat într-un concern din ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua, sunt angajat într-un concern din Timișoara, rugămintea ...

Bună ziua, sunt angajat într-un concern din Timișoara, rugămintea mea este dacă puteți să mă ajutați cu un răspuns la următoarea dilema pe care o am și eu și colegii mei. În cadrul companiei noastre dacă un angajat în luna respectivă are zile de concediu medical, compania a hotărât că acel angajat nu va beneficia de primele ocazionale referințe lunii respective chiar dacă are și o zi de medical sau îi sunt înjumătățite primele. Întrebarea mea este dacă măsură are un temei legal sau este o încălcare a drepturilor angajaților.
Buna ziua,
Probabil este cuprins acest aspect in contractul colectiv de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordare primelor pe durata concediului medical Dragosiosif Dragosiosif Bună ziua, lucrez într-o fabrică care face parte dintr-un concern foarte mare. As dori daca puteti sa ma ajutați cu o chestiune legată de plata ... (vezi toată discuția)
Astept un raspuns adina-cs adina-cs e posibil sa mi se incheie contractul de munca pe termen determinat daca am intrat in concediu medical inainte sami expire contractul? (vezi toată discuția)
Asigurare oanar oanar Buna seara. In cadrul companiei la care lucrez am o asigurare ce ne permite ca in cazul in care avem concediu medical, sa primim o anume despagubire. Aceasta ... (vezi toată discuția)