Executorul imi cere replata comisionului dupa 2 si jumatate deoarece la data respectiva cand eu am facut platile cineva din echipa lui a trimis din greseala sumele de bani fostei sotii.
Buna ziua, fosta sotie nu a fost de acord sa facem un angajament de plata pentru pensia restanta stabilita de judecator si s-a dus la un executor asta se intampla in 2020, acest executor a trimis catre locul meu de munca la HR solicitarea propriri pentru comisionul dansului cu numar de citatie cu tot , HR s-a conformat si a instituit proprirea , dupa achitarea integrala eu cu fost sotie am ajuns la un consens si am facut angajament de plata pe care il respect si astazi 2022 si mai avem putin si terminam. De curand am primit din nou acea citatie din 2020 pentru plata comisionului dansului precum nu s-a achitat. Am facut demersurile necesare de verificare, HR a trimis catre acesta OP efectuate conform cererii din 2020 si am demonstrat ca s-au achitat.Eu am mers mai departe si am ajuns fizic la executor si am aflat ca s-a facut o greseala in 2020 si ca banii pe care ei iau solicitat ca si comision au ajuns in contul lor dar au fost predati catre fosta sotie din greseala, si ca ei imi solicita mie din nou achitarea acestui comision. Ce ar trebui sa fac in acesta situatie deoarece HR de la locul de munca a respins demersul actiunii de proprire si a fost anuntata ca va fi actionata in instanta, iar eu in prezent platesc catre fosta sotie pensia restanta conform angajamentului de plata, si nu ma simt obligat in nici un fel sa platesc din nou acel comision, din punctul meu de vedere poate sa il solicite de la fosta sotie.
Buna ziua, daca dvs. ati achitat atat cheltuielile de executare cat si pensia restanta, este problema executorului ce a facut mai departe cu banii, nu trebuie sa achitati din nou. Strangeti toate dovezile si faceti adresa la executor sa stopeze poprirea intrucat datoria a fost stinsa. FOrmulati neaparat in scris. In cazul in care executorul nu se conformeaza, solutia este sa formulati contestatie la executare silita.