avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... De o luna gazduiesc niste ucraineni, le iau o suma ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

De o luna gazduiesc niste ucraineni, le iau o suma modica de ...

De o luna gazduiesc niste ucrainieni, le iau o suma modica de bani , am inteles ca exista un program pt decotare 50/20 (cazare/hrana) , aveti idee daca pot aplica si daca este legal sa fac o solicitare din moment ce eu incasez deja o suma modica ..... ?Aveti idee ce prevede legea?
Cel mai recent răspuns: Manuela Rășină , administrator 06:15, 11 Iulie 2022
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună ziua,

Oricine cazează ucraineni poate aplica, dar pentru asta trebuie să renunțați la a le mai lua banii începând din august. Cererea o puteți depune la începutul lui septembrie la primărie.

Decontarea se face la fel ca și-n cazul hranei refugiaților, respectiv în primele trei zile lucrătoare ale fiecărei luni pentru luna precedentă, în baza unei cereri depuse la primărie, ce trebuie să fie însoțită și de:
- o declarație pe propria răspundere cu privire la realitatea informațiilor cuprinse în cerere;
- copia actului de identitate al solicitantului și documente care atestă dreptul de folosință asupra locuinței în care sunt găzduiți refugiații.

Aveți detalii aici:
www.avocatnet.ro/articol_609...
www.avocatnet.ro/articol_608...
www.avocatnet.ro/articol_613...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Valoare diurna legala Medu Medu As dori sa stiu cat este in prezent valoarea diurnei legale. Multumesc anticipat! (vezi toată discuția)
Buna ziua, va rog sa ma ajutați cu câteva întrebări legate ... IULIA-IULIA IULIA-IULIA Buna ziua, va rog sa ma ajutați cu câteva întrebări legate de închirierea unei proprietăți unor refugiați din Ucraina prin programul 50/20 Am pus un ... (vezi toată discuția)
Dupa cat timp iau primul salariu? ClaudiuB82 ClaudiuB82 Buna seara. Se da o speta... Ma angajez (salariu minim pe economie) pe 24 iulie. Cand si cat iau primii bani? Mentionez ca nu vorbim de avans si lichidare. ... (vezi toată discuția)