avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 896 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Construcție pod peste apartament la ultimul nivel
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Construcție pod peste apartament la ultimul nivel

Unde găsesc legislația în vigoare pentru construcție pod(nu mansardă locuibilă) peste apartament la ultimul nivel?La ce instituție trebuie să mă adresez pentru obținerea avizelor și aprobărilor necesare?
Ultima modificare: Luni, 11 Iulie 2022
Podarug, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 09:47, 11 Iulie 2022
In prima faza va trebuie acordul asociatiei, daca exista, sau a tuturor vecinilor pentru ca acoperisul ( terasa blocului) reprezinta parte comuna a blocului, unde toti locatari au si o parte din acoperis.

Dupa acest acord mergeti la primarie si cereti o Autorizatie de constructie.

Eu as merge direct la primarie sa vad daca se poate construi si abia apoi, daca se poate, as cere acordul proprietarilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constructie mansarda in podul unui bloc oroles77 oroles77 Buna . Sunt proprietarul unui apartament intr-un imobil p+2 .Imobil dat in folosinta in 2008 .Zilele trecute am aflat cu stupoare ca fostrul constructor a ... (vezi toată discuția)
Masardare in podul unui bloc marianburcea marianburcea Buna ziua Locuiesc in Popesti stau la ultimul etaj ,adica 3 vreau sa masardez podul . Am discuta cu vecini sa reparam acoperisul si mi-au raspuns ca la ei ... (vezi toată discuția)
Acoperirea blocului cu mansarda Bozzo_NT Bozzo_NT Am mai intalnit forumuri pe care s-a discutat aceasta problema dar nu am reusit sa gasesc un raspuns precis la ceea ce ma intereseaza, motiv pentru care m-am ... (vezi toată discuția)