avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 228 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna dimineața ...am fost oprit de RAR și in urma ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna dimineața ...am fost oprit de RAR și in urma așa zisei ...

Buna dimineața ...am fost oprit de RAR și in urma așa zisei verificări mi-a fost reținut talonul mașinii și permisul ..pot face o contestație Menționez ca in procesul verbal nu specifica și suspendarea permisului (pe o perioada de 90 de zile )am primit doar o dovada de circulație pt 15zile..va multumes
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 17:56, 11 Iulie 2022
Puteți face orice contestație în intervalul celor 15 zile.

Dacă aveți și motive să contraziceți "asa zisa" inspecție, puteți și câștiga procesul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperarea permisului de conducere Raulll Raulll circuland pe un drum national, am fost oprit in trafic de catre R.A.R , care fara aparatura omologata, doar cu un simplu cric imi verifica masita!:, sistemul ... (vezi toată discuția)
Retinere permis de conducere - culoarea rosie a semaforului teach teach Buna ziua! Mi-a fost retinut permisul de conducere pentru o perioada 30 de zile si am primit o dovada provizorie de 15 zile pe motiv ca am depasit coloana de ... (vezi toată discuția)
Plăcute de inmatriculare reținute, culoare auto diferita în ... mradrian mradrian Plăcute de inmatriculare reținute, culoare auto diferita în talon. Va salut! Am schimbat culoarea mașinii, însă nu m-am dus și la RAR sa o trec în ... (vezi toată discuția)