avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Aveti un model de contract de inchiriere apartament ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Aveti un model de contract de inchiriere apartament (.doc) care, ...

Aveti un model de contract de inchiriere apartament (.doc) care, in caz de probleme cu chiriasul ,sa aiba castig de cauza in instanta?
Buna ziua, nu exista un model cu atat mai mult nu exista un model “bun la toate”. Solicitati unui avocat redactarea contractului in functie de situatia dvs concreta si de temerile pe care le aveti.
Contractele facute cum trebuie nu se fac precum costumele de -a gata ci precum hainele facute pe comanda la croitor,necesita probe(discutii),retusuri pt a se adapta nevoilor clientului..Este ca si cum doriti o pereche de pantaloni care sa se potriveasca si la slabi.si la supraponderali si ls scunzi si la inalti etc..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Model plangere la judecatorie radiere auto Rauscamelia Rauscamelia Buna ziua, ma puteti ajuta cu un model de plangere pentru radiere auto in instanta? 1. Este un model tipizat sau trebuie sa fac eu de mana plangerea 2.Unde ... (vezi toată discuția)
Vanzare de bunuri fara acte deceneum deceneum Buna ziua. In prezent , sotia mea are un mic atelier de rochii de mireasa Rochiile le realizeaza ea,la comanda, acasa si le vindem unor persoane ... (vezi toată discuția)
Exista solutie de a recupera bani de pe un produs facut la comanda?daca am achitat avansul pe cont bancar cu titlu de alimentare cont ..:( ? Conrad Conrad Am comandat o costumatie de carnaval de la un croitor din bacau. am vb cu el pe facebook iam aratat poza modelului mia trimis o poza in care aratau cum se iau ... (vezi toată discuția)