avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 677 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Deplasarea in interes de serviciu in week-end
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Deplasarea in interes de serviciu in week-end

Buna ziua,
Va rog frumos sa-mi spuneti cum trebuie sa fie retribuit (financiar/zile libere) un angajat care in weekend se deplaseaza in interes de serviciu din tara in strainatate pentru a fi la post luni.
Ultima modificare: Luni, 11 Iulie 2022
Mihaela Purcariu, utilizator
Se face delegatie incepand cu data din weekend. Se plateste transport, cazare, diurna. Se acorda zi libera pentru data de weekend, fiind pontat in aceasta zi sau plata dubla, ca ore suplimentare.
I se va acorda doar diurna dacă nu lucreaza.

Pentru munca desfasurata in zilele de repaus saptamanal , salariatii beneficiaza cumulativ de:
- un repaus saptamanal de 48 de ore consecutive, acordat in alte zile stabilite prin contractul colectiv de munca aplicabil sau prin regulamentul intern.

- un spor la salariu stabilit prin contractul colectiv de munca sau, dupa caz, prin contractul individual de munca.
Gasiti informatii utile aici: www.avocatnet.ro/articol_619...
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Weekend in interes de serviciu tcaro tcaro Buna ziua. Daca un weekend se lucreaza in interes de serviciu, participarea la un expo, se achita transport(pentru ca e inafara orasului), masa si cazare de ... (vezi toată discuția)
Zi libera pt inventar BOBILIKY BOBILIKY Buna ziua, In ziua de sambata am participat la inventarul anual al firmei la care lucrez iar acum aceasta imi transmite ca trebuie sa imi iau zi libera ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, vin catre dvs. cu o intrebare legata de urmatoare ... ionelamiron ionelamiron Buna ziua, Vin catre dvs. cu o intrebare legata de urmatoare situatie: Avem nevoie sa angajam o persoana care sa lucreze de Duminica pana Joi (Vineri si ... (vezi toată discuția)