avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Dacă te afli cu contract de munca determinată cum se ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Dacă te afli cu contract de munca determinată cum se efectuează ...

Dacă te afli cu contract de munca determinată...cum se efectuează Concediul de odihnă, și dacă e posibilitatea ca angajatul să poată beneficia de concediul odihnă La încetarea contractului de muncă.
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:27, 12 Iulie 2022
Salariatul cu contract de munca pe perioada determinata beneficiaza de aceleasi drepturi ca si salariatul cu contract pe perioada nedeterminata.
Exista posibilitatea ca angajatul să poată beneficia de concediul odihnă înainte de încetarea contractului de muncă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preaviz cim durata determinata mnd mnd Buna dimineata, In cazul unui CIM perioada determinata care este durata preavizului in situatia in care respectivul angajat ar putea fi concediat din motive ... (vezi toată discuția)
Plata concediul de odihna visinescuandrei visinescuandrei dac imi iau concediu de odihna luna asta de pe 15 sep-30 sept in aceste zile mai sun platit? daca da cu cat? la un salariu de 800 de lei pe luna si 400 de lei ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna pentru cmi cu duratata determinata lanisoara lanisoara Buna ziua, As vrea sa stiu si eu modul de acordare al concediului de odihna pentru contracte cu durata determinata. Dupa ce perioada se pot acorda si in ce ... (vezi toată discuția)