avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Un executor trimite comunicari/acte procedura in ...
Discuție deschisă în Executare silită

Un executor trimite comunicari/acte procedura in dosare de executare ...

Un executor trimite comunicari/acte procedura in dosare de executare vechi in acelasi format vechi, cu datele debitorului la vedere,fara plic. Este legal conform gdpr? Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

O firmă de recuperare creanțe mi-a lipit somația pe ușa apartamentului și a mai înmânat un exemplar unui vecin. nu s-au încălcat prevederile gdpr? dragos mihail dragos mihail buna ziua va rog sa ma ajutati. prin faptul ca am fost somat de catre o firma de recuperare de credite prin afisarea unei somatii prin lipire la usa ... (vezi toată discuția)
Telefonie mobila popnicolae popnicolae Am avut contract cu un operator de telefonie mobile. In 2009 nu am mai platit facturile in cuantum de 600 ron. Datoria a fost cedata catre altii. Acum imi vine ... (vezi toată discuția)
Executare silita inceputa in 2015, am aflat de ea in 2019 odata cu poprirea, ce pot face? negue_c negue_c Buna ziua, Dupa cum spune si titlul, zilele trecute am aflat ca la un executor judecatoresc exista dosar de executare pe numele meu, deschis in 2015, pentru ... (vezi toată discuția)