avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua. Bunicul meu a luptat in al doilea razboi ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua. Bunicul meu a luptat in al doilea razboi mondial si ...

Buna ziua.
Bunicul meu a luptat in al doilea razboi mondial si a decedat pe front. Acesta se regaseste si in documentele aflate la MaPN. Mentionez ca nici bunica mea, nici tatal meu, care a si decedat, nu au primit pensie sau beneficii de pe urma acestuia.
Intrebarea mea este: pot benficia de pensie de urmas/indemnizatie dupa bunicul meu ?

Alte discuții în legătură

Copiii veteranilor de razboi - indemnizație de urmasi casutza casutza Bună ziua, Copiii veteranilor de război care au luptat în cel de-al doilea război mondial beneficiaza de vreo indemnizație, in calitate de urmasi. ... (vezi toată discuția)
Exista facilitati pentru urmas de veteran de razboi? BirtaOvidiu BirtaOvidiu Buna ziua ! Am si eu o intrebare , poate puteti d-voastra sa imi raspundeti mai clar ....Tatal bunicii mele a murit in al II-lea razboi mondial , pe front ! ca ... (vezi toată discuția)
Copiii celor care nu au fost prizonieri dar au fost veterani ... Grecu ion Grecu ion Copiii celor care nu au fost prizonieri dar au fost veterani de război,pot beneficia de indemnizație conf.legii nr.130/2020? (vezi toată discuția)