avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 828 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... extinderea tipurilor de activitate desfasurate fata de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

extinderea tipurilor de activitate desfasurate fata de cele scrise in acordul dat de vecini pentru un punct de lucru

o societate a solicitat deschidere punct de lucru intr-o camera , dar s-a extins la intregul apartament si a extins si lista activitatilor desfasurate , desi pe acordul vecinilor este trecut doar un tip de cod de activitate.

Se poate solicita in instanta constatarea nulitatii acordului dat de Asociatia de Proprietari si de proprietarii invecinati? Mentionez ca nu exista avizul comitetului executiv , iar unul din vecini si-a retras acordul in scris.

Cel mai recent răspuns: smart accounting business srl , Contabil 16:11, 13 Iulie 2022
Cred ca in cazul acesta trebuie sa va angajati un avocat. Mai ales datorita faptului ca sunteti deja in proces. Sunt detalii care va scapa.
Ultima modificare: Miercuri, 13 Iulie 2022
latka, utilizator
multumesc !

aveti dreptate !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna. daca ai un spatiu comercial la parterul blocului transformat ... Ralu100- Ralu100- Buna. Daca ai un spatiu comercial la parterul blocului transformat din apartament , pentru punct de lucru al firmei SRL iti trebuie din nou un acord de la ... (vezi toată discuția)
Buna. vreau sa fac schimbare destinatie a unui apartament la ... Ralu100- Ralu100- Buna. Vreau sa fac schimbare destinatie a unui apartament la parter din spatiu de locuit in spatiu comercial, stiu ca am nevoie de aprobare de la vecinii de pe ... (vezi toată discuția)
Se poate sa functioneze legal un spatiu comercial fara acordul vecinilor direct afectati? mateiluc mateiluc Daca pentru deschiderea unui spatiu comercial se solicita acordul vecinilor, dar acordul nu este solicita vecinilor direct invecinati, ci se deschide spatiul ... (vezi toată discuția)